yyyhmmm... Jestem Krystian (dla przyjaciol Leman). Mieszkam koło Gniezna. W L2 gram od roku. Doświadczenie... hmm. Gralem głownie na high rate serwach, z GM shopami i mp potami wiec raczej mam problem teraz z MP. Dlatego nie robie magików. Ale gralem takimi postaciami jak: Tyrant, Destro (ale na interlude), SH, OL, Glad, BD, SK, Paladin i troche spoil.
Serwów wszystkich nie pamietam ale m.in.:
Survival - Klan Anarchy
dexterity
The abyss (najweicej)
Sry ale nie bede korzystal z TS gdyż, ponieważ, bo... moj net i komp tego nie wytrzymaja. Bez ts jeszcze jakos daje rade. Ewentualnie w naglych przypadkach moge sprobowac z tym TS, ale wole nie.
Od klanu oczekuje czasem party, pomocy jak beda mnie bic jakies cioty i to chyba tyle.
Co moge zrobic dla klanu? Co tylko powiecie.
Gram paulus knight, zrobie SK za gora dzien.
A z regulaminem jak najbardziej sie zgadzam. Właśnie z jego powodu chce byc w tym klanie. Aktualnie jestem w Aka, ale jak juz mowilem to kwestia gora jeszcze 1 dnia.
Z poważaniem
Leman
MeNasty jak Ci nie odpowiadam to być w klanie nie musze. Przemyslalem sprawe, i jednak zostane przy SK. Mozecie mnie nie brac do klanu ale jak by co to mozecie liczyc ze pomoge jesli ktos do mnie napisze w jakiejkolwiek sprawie.
Pzdr