Na 95% tez bede. Chyba ze Ci idioci z tp znowu beda cos kombinowac (a ostatnio kombinuja). Cp potow nie mam i mam problem. G hp poty ok 70 mam. Gdzie jest to PH? Kolo czego bo nie pamietam. I o ktorej ta zbiórka w Dion? Postaram sie dobić chociaz do 55 albo 58Lvl. Jaki Lvl tego RB?
Jeśli zbierzemy się w Dion to będą wiedzieć że idziemy na PH.Musi być Giran niestety. Ewentualnie kto nie może w Giran z powodu lagów. Może poczekać za bramą. PH jest na Fortress of Resistance bodajże taka nazwa;p PH-Partisan Hideaway.
A moze ktos powinnien tam byc przed wszystkimi o popatrzec czy ktos sie kręci i wogóle. Jak by trzeba to ja moge obczajac sprawe. To ten CH zdobędzie ten kto pokona RB? Jak by tam przyszedł inny klan i by nas zalatwil chwile po śmierci RB to kogo bedzie CH? Opiszcie mi troche sprawe bo 1. raz pojde na cos takiego. W siege jest jasna sprawa. A tu jak?
O 21 pojawia się RB, WCHODZIMY NA TEREN SIEGU , każdy kto zginie traci 1% leci do miasta i musi z powrotem wrócić na piechotę. Resy nie działają tylko Resy od charów. RB ma 40 lvl Rfów jest pełno ale sa przesłabe. Ogólnie RB jest słaby. Jeżeli biją go dwa klany CH otrzyma ten który zada mu największy DMG. Jeżeli będzie inny klan...trzeba będzie się bić.
Kur....!!! Ciagle nie mam neta (pisze z kom). Nie mam pojęcia czy to sie zmieni. Moze bede, moze sie Spoznie, moze Wogole mnie nie bedzie. Sry. Dzwoniłem parę razy do tp ale dzisiaj tego nie raczej nie zrobia. Sry za caly kłopot. Chcialem dobrze.