Przybłęda
Mam na imię Tomasz. Mieszkam w małej miejscowości Olkusz koło Krakowa. Mam skończone 20 lat. W L2 gram od 2 lat. Grałem postaciami takimi jak:
-Gladiator - Server Existence - max 57 lvl nabiłem - nick ThunderBig - klan żaden - grałem bez klanowo
-Everlast/ Passion - Destroyer 77lvl - suba PS 72lvl - (nobles) -nick Shiinobi - klan Bad Boys i BloodBrothers
-xeebra - PS 78lvl - Suba SE65lvl - nick Azgar - klan Renegaci (aktualnie odszedłem od nich)
-Overlord - Server Roxy (ostatni server) - OL 59lvl - nick Azgarth - odszedłem z servera - klan Vallhallfortress
-Spoiler - każdy server spoil dla mats / kasy / itm / itd
W pełni zgadzam się z regulaminem klanu. Oraz będę korzystał z Team Speak.
Aktualnie gram postacią Phantom Summoner, ma ona 70 lvl - Posiadam sprzęt B grade - jestem w trakcie składania duali B (top) - do suby
Od klanu oczekuje tylko raidów / czasem party / i zabawy
Co mogę wnieść do klanu? Tego nie da się określić, aktaulnie gram 5 - 8 h a suba zawsze to support robiony pod klan...
Moją zasadą jest... Jeśli ktoś Cię bije, to bij - by nie zostać pobity...
To na tyle z mojej strony.
Pozdrawiam Azgar.
Szukasz klanu który pomoże ci w subie. Problem polega na tym że tego nie zapewnimy. Raidy na sube to dla nas w tym momencie zbyt duże wyzwanie nie jesteśmy silni do tego stopnia. Jeżeli o to chodzi to najlepszym rozwiązaniem będzie ponowne dojście do Renegatów lub ZakonuFeniksa.